Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Svečke

Pirati svečke

Pirati 0048419655923 179877 4668
Šifra SKU: 179877
Pirati svečke
InStock
Na zalogi
6,90 €
-0%
6,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pirati svečke bodo poskrbele, da bo zabava dobila piko na i. Poslikava z glavnimi elementi teme Pirati. Rojstnega dneva pa ne moremo praznovati brez rojstnodnevne torte, za katero prav tako priporočamo, da ima teme Piratov.

  • 6x Pirati svečke.
  • Velikost motiva je 4,2 cm.
  • Kombiniraj z ostalimi izdelki teme Pirati.

Podrobnosti izdelka

Torto Pirat lahko za vas pripravimo tudi mi. Nekaj najbolj prodajanih primerov najdete v naši galeriji. Vse torte pa so narejene iz naravnih, v kolikor je to mogoče, tudi domačih sestavin. Vsako torto pripravimo za vas po vaših željah. Svečkam za rojstni dan dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Pirati vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v pink barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, piščalke, vabila, svečke itd. 

Ne pozabite tudi na Pirati oz. Gusarji balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Izdelek je iz voska.

  • Maksimalen učinek dosežemo z kombinacijo s preostalimi party izdelki.
  • Amscan svečke bodo naredile odličen vtis na zabavi

Najboljša zabava je z mojo zabavo!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Vse za zabavo Svečke