Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Svečke

Svečke bele

Amscan 013051419981 INT17089-08 1020
Šifra SKU: INT17089-08
Svečke bele
InStock
Na zalogi
1,90 €
-0%
1,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Svečke bele set vsebuje 10 kom v beli barvi posute z bleščicami z belimi podstavki. Zaželite si nekaj in vaša skrivnostna želja se vam bo izpolnila, vaši prijatelji so v to prepričani.

  • 10x Svečke bele.
  • Velikost svečk je 7 cm.
  • Kombiniraj z ostalimi izdelki.

Podrobnosti izdelka

Rojstnega dneva pa ne moremo praznovati brez rojstnodnevne torte, za katero prav tako priporočamo. Torto lahko za vas pripravimo tudi mi. Nekaj najbolj prodajanih primerov najdete v naši galeriji. Vse torte pa so narejene iz naravnih, v kolikor je to mogoče, tudi domačih sestavin. Vsako torto pripravimo za vas po vaših željah.

Prazničnim svečkam dodajte še druge teme široke palete izdelkov, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, piščalke, vabila, svečke itd. Ne pozabite tudi na različne balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Svečke bele, 10 svečk z bleščicami

  • Izdelek je iz voska.
  • Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki.
  • Svečke primerne za deklice in dečke od 1-10.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice, Dečki
Vse za zabavo Svečke