Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Namizni prti

Pirati prt

Pirati 0013051739041 9902123 4669
Šifra SKU: 9902123
Pirati prt
InStock
Na zalogi
6,90 €
-0%
6,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pirati prt ni le estetski, temveč ta prt nudi popolno zaščito pred nepredvidenimi spodrslajčki naših malčkov (prevrnjeni kozarčki, koščki torte, ki zgrešijo krožnik,...). Prejmete 1 PVC prt na temo gusarji, v velikosti 120 x 180 cm.

  • Kombinirajte še z drugimi Party izdelki teme.

Podrobnosti izdelka

Slavnostna miza piko na i dobi s pravim prtom. Praznuj z junaki morja. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Pirati oz. Gusarji.

Prazničnemu prtu dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice itd... Po končanem rojstnem dnevu ga enostavno počistite, saj je plastificiran in ga lahko uporabite večkrat.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Vse za zabavo Prti