Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Krožniki

Spiderman krožniki

Spiderman 93863 808
Šifra SKU: 93863
Spiderman krožniki
InStock
Na zalogi
4,60 €
-0%
4,60 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pripravljate Spiderman zabavo? Spiderman krožniki so idealni za dopolnitev vaše rojstnodnevne zabave.

  • 8x Spiderman krožniki.
  • Velikost krožnika je 23 cm.
  • Praznuj z junaki risanke Spiderman!
  • Kombiniraj z ostalimi party izdelki teme.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Podrobnosti izdelka

Spiderman krožniki so idealni za vašo rojstnodnevno zabavo. Krožnike enostavno postavite na mizo prekrito s prtom Spiderman. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otrokom ne bo odveč jesti nad krožnikom, saj ob pogledu nad slastno torto Spiderman, polni krožnik ne bo več težava. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitimi krožniki teme Spiderman. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Spiderman. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Spiderman, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami.

Prazničnim krožnikom dodajte še druge Spiderman party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Spiderman vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, vabila, baloni airwalker,  itd... Po končanem rojstnem dnevu Spiderman krožniki enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Spiderman krožniki, 23 cm, 8 krožnikov, Party izdelek

  • Krožniki so za enkratno uporabo.
  • Krožniki z glavnimi junaki teme Spiderman .
  • Praznuj z junaki risanke Spiderman!
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelka.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Vse za zabavo Krožniki