Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Party paketi

Mickey Mouse Mali paket

Set za 8 otrok
Set za 8 otrok Mickey Mouse 93400-01
Šifra SKU: 93400-01
Mickey Mouse Mali paket
InStock
Na zalogi
19,20 €
-10%
17,28 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Mickey Mouse Mali paket za 8 otrok je idealen za tvoje rojstnodnevno slavje. Paket vsebuje 8x kozarčkov, 8x krožnikov, 20x prtičkov, 1x Folija balon, 6x lateks balonov.

Top zabav je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s čudovitimi izdelki teme Mickey Mouse. Party program Mickey Mouse vsebuje kozarčke, prtičke, krožnike, balone, itd... Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Mickey Mouse ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Po končanem rojstnem dnevu lahko izdelke enostavno zavržete, saj so iz plastike oz. papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz izdelkov ponovno naredi nov razgradljiv produkt. 

Ne pozabite tudi na Mickey Mouse balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Mickey Mouse Mali paket, 8x kozarčke, 8x krožnike, 20x prtičkov, 1x balon, 6x baloni lateks

  • Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z Mickey Mouse in Minnie.

Naj bo vaša zabava najboljša!

 

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice, Dečki