Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Party paketi

Miraculous Veliki paket

8 otrok
8 otrok Miraculous 99028-2
Šifra SKU: 99028-2
Miraculous Veliki paket
InStock
Na zalogi
43,90 €
-10%
39,51 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Miraculous Veliki paket za 8 otrok je idealen za tvoje rojstnodnevno slavje. Paket vsebuje 8x kozarčkov, 8x krožnikov, 20x prtičkov, 1x namizni prt, 6x balonov, 8x vabila, 1x napis HB, 8x mask.

Top zabav je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s čudovitimi izdelki teme Miraculous. Party program Miraculous vsebuje prtičke, krožnike, prt, napise - bannerje, vabila, itd... Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Miraculous ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Po končanem rojstnem dnevu lahko izdelke enostavno zavržete, saj so iz plastike oz. papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz izdelkov ponovno naredi nov razgradljiv produkt. 

Ne pozabite tudi na Ladybug balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Miraculous Veliki paket, 8x kozarčke, 8x krožnike, 20x prtičkov, 1x prt, 8x vabila, 8x maske, napis HB

  • Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z Pikapolono in junaki risanke.

Naj bo vaša zabava najboljša!

 

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice