Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Otroški rojstni dan

Paw Patrol maske

Paw Patrol 9903839 3256
Šifra SKU: 9903839
Paw Patrol maske
InStock
Na zalogi
5,80 €
-0%
5,80 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hitri pregled

  • 8x Paw Patrol maske.
  • Velikost ONE SIZE za vse.
  • Dimenzije 25,3 x 25,2 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki.

O izdelku:

Paw Patrol maske so idealne za dopolnitev k vsaki rojstnodnevni zabavi ali katerikoli drugi zabavi. Popestrite zabavo svojega otroka s čudovitimi maskami junakov Chase, Rubble, Marshall in Skye teme Paw Patrol.

Podrobnosti izdelka

Hitri pregled

  • 8x Paw Patrol maske.
  • Velikost ONE SIZE za vse.
  • Dimenzije 25,3 x 25,2 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki.

O izdelku:

Paw Patrol maske so idealne za dopolnitev k vsaki rojstnodnevni zabavi ali katerikoli drugi zabavi. Popestrite zabavo svojega otroka s čudovitimi maskami junakov Chase, Rubble, Marshall in Skye teme Paw Patrol. Tema je primerna tako za dečke kot tudi za deklice. Praznuj z junaki Paw Patrola kot so Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Skye and Ryder. Enostavno jih namestite na obraz z elastiko in se prelevite v junake. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički in kozarčki iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Paw Patrol.
Prazničnim maskam dodajte še druge Paw Patrol party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Paw Patrol vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v rdeči barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, maske glavnih akterjev, itd... Ob zaključku zabave Paw Patrol maske enostavno obdržite, saj so iz papirja in se z njimi lahko igrate še naslednje dni, ko je zabava že zdavnaj končana. Maske lahko reciklirate,  poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.
Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Paw Patrol maske, različne podobe kužkov

Maske vam doda piko na i za pogumne Kužke na patrulji. Primeren je za vse otroke različne starostne skupine. Njegova uporaba je enostavna.
  • 100 % papir.

Najboljša zabava je z MOJO ZABAVO!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Klobučki, krone in piščalke