Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Otroški rojstni dan

Baby Shark baloni

Ocean junaki 0194099023351 9908483
Šifra SKU: 9908483
Baby Shark baloni
InStock
Na zalogi
4,90 €
-0%
4,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baby Shark baloni so nujno potrebni za popestritev praznovanja. Baloni so okrogle oblike, poslikan z junaki mladimi morskimi psi. V paketu je 6 balonov, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Velikost lateks balonov je 28 cm.

Podrobnosti izdelka

Baby Shark baloni so nujno potrebni za popestritev praznovanja. Baloni so okrogle oblike, poslikan z junaki mladimi morskimi psi. V paketu je 6 balonov, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije.

Za lažje nošenje in igranje je priporočeno, da se balon nosi pritrjen na trak ali palčko. Lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij poskrbi, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še tri tedna po polnitvi. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavrzite in jih reciklirajte kot plastiko.

  • Lateks balon se lahko polni z helijem ali zrakom.
  • Primeren za rojstnodnevne zabave ali kot darilo.

Naj bo vaša zabava najboljša !

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Baloni