Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Otroški rojstni dan

Baby Shark maske

Ocean junaki 0194099023344 9908482
Šifra SKU: 9908482
Baby Shark maske
InStock
Na zalogi
7,30 €
-0%
7,30 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baby Shark maske so idealne za dopolnitev k tvoji rojstnodnevni zabavi. Popestrite zabavo svojega otroka s čudovitimi maskami junakov. V paketu prejmete 8 kom papirnatih otroških mask na vrvici na temo morskih živali.

Podrobnosti izdelka

Baby Shark maske so idealne za dopolnitev k tvoji rojstnodnevni zabavi. Popestrite zabavo svojega otroka s čudovitimi maskami junakov. V paketu prejmete 8 kom papirnatih otroških mask na vrvici na temo morskih živali.

Tema je primerna tako za dečke kot tudi za deklice. Praznuj z morskimi junaki. Maske enostavno namestite na obraz z elastiko in se prelevite v junake. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički in kozarčki iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Baby Shark.

Prazničnim maskam dodajte še druge Baby Shark party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, itd... Ob zaključku zabave maske enostavno obdržite, saj so iz papirja in se z njimi lahko igrate še naslednje dni, ko je zabava že zdavnaj končana. Maske lahko reciklirate, poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

  • Njegova uporaba je enostavna.
  • 100 % karton.

Najboljša zabava je z MOJO ZABAVO!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Klobučki, krone in piščalke