Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava

Baby Shark napis HP

Ocean junaki 0194099023306 9908478
Šifra SKU: 9908478
Baby Shark napis HP
InStock
Na zalogi
6,90 €
-0%
6,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitim bannerjem teme Ocean junakiBaby Shark napis HP je idealen za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Velikost napisa je 180 cm. Praznuj z junaki morskih gladin morskim psomNapis Happy Birthday enostavno namestite nad mizo, ki je prekrita s prtom.

Podrobnosti izdelka

Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitim bannerjem teme Ocean junaki. Baby Shark napis HP je idealen za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Velikost napisa je 180 cm. Praznuj z junaki morskih gladin morskim psom. Napis Happy Birthday enostavno namestite nad mizo, ki je prekrita s prtom.

Otrokom bo dekoriran prostor všeč, saj bodo imeli pravi Baby Shark kotiček. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Baby Shark, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Prazničnim banner dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice itd...Po končanem rojstnem dnevu krožnike enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih. 

  • Banner je za večkratno uporabo.
  • Napis z glavnimi junakom teme Ocean junaki.
  • Maksimalen učinek zabave dosežemo ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme Ocean junaki.
  • Praznuj z junaki morskih gladin morskim psom in Clown ribico!

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Dekoracija, napisi in bannerji