Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Krožniki

Pujsa Pepa krožniki

Pujsa Pepa 9906329-66 3887
Šifra SKU: 9906329-66
Pujsa Pepa krožniki
InStock
Na zalogi
4,60 €
-0%
4,60 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pujsa Pepa krožniki so idealni za dopolnitev na vsaki rojstnodnevni zabavi. Zabavaj se z junaki risanke Pujsa Pepa ter svojimi prijatelji. V setu prejmete 8 kom krožnikov, v velikosti 23 cm

Podrobnosti izdelka

Pujsa Pepa krožniki so idealni za dopolnitev na vsaki rojstnodnevni zabavi. Zabavaj se z junaki risanke Pujsa Pepa ter svojimi prijatelji. Krožnike enostavno postavite na mizo prekrito z prtom iste teme. Otrokom ne bo odveč jesti nad krožnikom, saj ob pogledu nad slastno torto Pujse Pepe, polni krožnik ne bo več težava. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki  in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme.

Prazničnim krožnikom dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Pujsa Pepa vsebuje prtičke, krožnike, prt, vrečke za darila po odhodu. Pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, svečke, baloni, itd... Po končanem rojstnem dnevu krožnike Pujsa Pepa enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Pujsa Pepa krožniki, 23 cm, 8 krožnikov, Party izdelek

  • Krožniki so za enkratno uporabo.
  • Krožniki z glavnimi junaki teme Pujsa Pepa.
  • Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki.
  • Praznuj z junaki risanke Pujsa Pepa, bratec Jure, oči in mama pujsa, ter njihovimi prijatelji!

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice
Vse za zabavo Krožniki