Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Otroški rojstni dan - Dečki

Piratski klobuk

Pirati 0013051739102 9902129 4666
Šifra SKU: 9902129
Piratski klobuk
InStock
Na zalogi
5,50 €
-0%
5,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Piratski klobuk je nujen dodatek za praznovanje na temo Gusarji oz. Pirati. Klobuk ima obliko originalnega gusarskega klobuka. Klobuk je v črni barvi z zlato obrobo, na sredini pa znameniti gusarski simbol. 

  • 8x Piratski klobuk.
  • Enostavno nameščanje
  • Klobuk je iz kartona.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Party program Pirati vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, vabila, lateks baloni, piratske rute, piratski set (sabla, pištola in preveza čez oko), pinata gusarski kovček ali ladja in tolkalo, itd... 

Miza bo dobila pravi sijaj in zabava bo popolna. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Pirati, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami.

Po končanem rojstnem dnevu lahko klobučke Pirati odnesete domov in se še dolgo igrate in se spominjate na prekrasno zabavo. Lahko pa jo enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Ne pozabite tudi na Pirati balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Pustni dodatki Otroci