Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Baloni - Baloni iz folije

Pujsa Pepa balon folia

Pujsa Pepa 0026635231138 2311309 2649
Šifra SKU: 2311309
Pujsa Pepa balon folia
OutOfStock
Na zalogi
2,99 €
-0%
2,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Popestrite svoje praznovanje z balonom junakinje Pujse Pepe in brata Jureta. Pujsa Pepa balon folia je na eni strani poslikan z Pepo in Jureto, kateri se je pravkar valjal v blatu. Baloni so izredno kakovostni. Za lažje nošenje in igranje, je balon na palčki.

  • 1x Pujsa Pepa balon folia.
  • Velikost balona je 23 cm.
  • Balon je s palčko, nenapihnjen.
  • Kombinirajte še z drugimi party izdelki kategorije Pujsa Pepa.

Podrobnosti izdelka

Za lažje nošenje in igranje, je balon na palčki. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo.

Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali.

Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki Pujse Pepe in naredite vtis na vaše goste. V paketu je en balon, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek. Balone napolnite z zrakom.

Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirate kot plastiko.

Pujsa Pepa balon folia, 23 cm, balon na palčki

  • Vsebina 1 kom.
  • Balon se napihne z zrakom.
  • Primeren za darilo ob odhodu iz zabave.

Lastnosti

Baloni iz folije Baloni za rojstne dneve
Dodatki za zabavo Baloni
Velikost balona 23 cm