Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Dodatki za zabavo - Dekoracija, napisi in bannerji

Construction banner

Construction 9916740
Šifra SKU: 9916740
Construction banner
InStock
Na zalogi
5,90 €
-0%
5,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1.

Gradbišče banner je idealen za začetek tvoje rojstnodnevne zabave. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitim bannerjem teme Gradbišče. Praznuj z junaki risanke Gradbišče kot so bagri, kamioni, vlačilci in druga mehanizacija.

  • 1x Construction banner.
  • Velikost napisa je 180 m x 15 cm.
  • Happy Birthday napis.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki Gradbišče.

Podrobnosti izdelka

Vsebina:

  • 1x Gradbišče banner.
  • Velikost napisa je 180 m x 15 cm.
  • Happy Birthday napis.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki Gradbišče.

Opis izdelka:

Gradbišče banner je idealen za začetek tvoje rojstnodnevne zabave. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitim bannerjem teme Gradbišče. Praznuj z junaki risanke Gradbišče kot so bagri, kamioni, vlačilci in druga mehanizacija. Napis Happy Birthday enostavno namestite nad mizo, ki je prekrita s prtom Gradbišče. Otrokom bo dekoriran prostor všeč, saj bodo imeli pravi Gradbišče kotiček. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki  in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Gradbišč. Prazničnim banner dodajte še druge Gradbišče party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Gradbiščevsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, vabila, baloni,  rojstnodnevne svečke, slamice  itd...Po končanem rojstnem dnevu krožnike enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Seveda, pa je za rojstni dan oziroma piknik, potrebna še rojstnodnevna torta ali sladice, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Gradbišče banner, 180 cm x 15 cm, 1 kom, Party izdelek

- Banner je za večkratno uporabo. - Napis z glavnimi junakom teme Gradbišče. - Maksimalen učinek zabave dosežemo ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme Gradbišče. - Praznuj z junaki risanke Gradbišče kot so bagri, kamioni, vlačilci in druga mehanizacija!

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Dekoracija, napisi in bannerji