Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Dodatki za zabavo - Klobučki, krone in piščalke

Spiderman klobučki

Spiderman 93952
Šifra SKU: 93952
Spiderman klobučki
OutOfStock
Na zalogi
4,20 €
-0%
4,20 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Spiderman klobučki so popolni dodatek ob rojstnodnevni zabaviPresenetite vaše goste, prijatelje, s temi čudovitimi party klobučki.
 
  • 6x Spiderman Team Up klobučki.
  • Univerzalna velikost za vse otroške glave.
  • Kombiniraj z ostalimi party izdelki teme Spiderman.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Podrobnosti izdelka

Spiderman  klobučki so popolni dodatek ob rojstnodnevni zabavi. Presenetite vaše goste, prijatelje, s temi čudovitimi party klobučki. Klobučke enostavno postavite na mizo, kjer sedijo prijatelji slavljenca ali pa jih že v začetku zabave porazdelite. Miza naj bo prekrita s prtom enake teme. Klobuček bo krasno krasil vsako otroško ali pa odraslo glavo in veselje bo zagotovljeno. Na mizi ne smejo manjkati niti kozarčki, krožniki in serveti. Slavljenec in gosti lahko nazdravijo z vodo in solkovi ali pa z otroškim šampanjcem. Prazničnim mizi dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava, le tako dobila pravi izgled.

Party program Spiderman vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v rdeči barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, piščalke, vabila, svečke itd... Tako bo miza dobila pravi sijaj in zabava bo popolna. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Spiderman, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Po končanem rojstnem dnevu lahko klobučke odnesete domov in se še dolgo igrate in se spominjate na prekrasno zabavo. Lahko pa jo enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Ne pozabite tudi na Spiderman balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Klobučki, krone in piščalke