Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Dodatki za zabavo - Dekoracija, napisi in bannerji

Spuži Kvadratnik banner

Spuži Kvadratnik 122627 616
Šifra SKU: 122627
Spuži Kvadratnik banner
InStock
Na zalogi
5,90 €
-0%
5,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Spuži Kvadratnik banner je idealen za dopolnitev na vsaki rojstnodnevni zabavi. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitim bannerjem teme Spuži Kvadratnik

  • 1x Spuži Kvadratnik banner.
  • Velikost napisa je 180 x 15 cm.
  • Happy Birthday napis.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki Spuži Kvadratnik.

Podrobnosti izdelka

Praznuj z junaki risanega filma SpongeBob, Patrikom, zajedljivim Markom Kalamarom, znanstveno navdahnjeno veverico Sanči Biks in kapitalističnim rakom gospodom Rakarjem. Napis Happy Birthday enostavno namestite nad mizo, ki je prekrita s prtom Spuži Kvadratnika. Otrokom bo dekoriran prostor všeč, saj bodo imeli pravi Spuži Kvadratnik kotiček. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki  in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Spuži Kvadratnik. Prazničnim banner dodajte še druge Spuži Kvadratnik party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Spuži Kvadratnik vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice  itd... Po končanem rojstnem dnevu banner Spuži Kvadratnik enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Spuži Kvadratnik banner, 180 cm x 15 cm, 1 kom, Party izdelek

  • Banner je za večkratno uporabo.
  • Napis z glavnimi junakom teme Spuži Kvadratnik.
  • Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme Spuži Kvadratnik.
  • Praznuj z junaki risanke SpongeBob Patrikom, zajedljivim Markom Kalamarom, veverico Sanči Biks in rakom gospodom Rakarjem.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Dekoracija, napisi in bannerji