Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Pinate in dodatki - Pinate

Pinata Dinozaver T-Rex

Dinozavri 0021505127108 P12710 3412
Šifra SKU: P12710
Pinata Dinozaver T-Rex
InStock
Na zalogi
34,90 €
-0%
34,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 4.

Pinata Dinozaver T-Rex s svojim čudovitim zgledom in magično velikostjo zagotavlja vrhunec rojstnodnevne zabave. Fantovska ali dekliška zabava bo še bolj popolna v trenutku, ko boste obesili to čudovito pinato.

  • 1x Pinata Dinozaver T-Rex.
  • Velikost je 55.8 x 25.4 x 19 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme Dinozavri.
  • Pinata primerne za vse starosti.
  • Igrače in sladkarije niso vključene v pinato.

Podrobnosti izdelka

Pinato pritrdite tako, da bo enostavno visela. Pritrdite jo lahko nekam doma na strop ali zunaj na krošnje drevesa. Višina obešene pinate naj bo tolikšna, da jo bo vaš slavljenec dosegel z tolkalom (kupi se ga posebaj). Slavljenec udarja po pinjati toliko časa, da iz nje padejo vse dobrote, ki ste jih preje vstavili. Praznični pinati, dodajte še druge Dinozaver party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice, itd... Po končanem rojstnem dnevu pinato Dinozaver enostavno zavržete, saj so iz papirja in je razgradljiv. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Pinata Dinozaver T-Rex, 55.8 x 25.4 x 19 cm, pinata, Party izdelek

Navodilo:

  1. Najprej napolnite pinato z majhnimi igračkami, sladkarijami.
  2. Pinato obesite nekam, kjer je okoli dovolj manevrskega prostora, trakci morajo biti vidni vsem.
  3. Pod pinato postavite otroka z zavezanimi očmi in ga trikrat zavrtite.
  4. Ko ste ga zavrteli, ga ustavite. Ostali igralci naj nato glasno štejejo do 10, v tem času mora otrok potegniti pravilno vrvico. Samo ena vrvica odpre pinato. Če mu ne uspe do takrat ko ostali štejejo do 10, je na vrsti drugi.
  5. Ko igralec potegne pravilno vrvico, se iz pinate vsujejo sladkarije, igračke. Potrudite se, da jih poberete čim več .

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki