Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Pinate in dodatki - Pinate

Pinata Raketa

Space Party PIN17 3604
Šifra SKU: PIN17
Pinata Raketa
InStock
Na zalogi
54,90 €
-0%
54,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pinata Raketa bo s svojim čudovitim zgledom zagotovo vrhunec rojstnodnevne zabave. Fantovska ali dekliška zabava bo še bolj magična v trenutku, ko boste obesili to čudovito pinato. Raketo pritrdite tako, da bo enostavno visel z višine. Za bolj zabavno izvedbo, si pritrdi še privezo za oči.

  • Kombiniraj z sorodnimi Party izdelki Space.
  • Velikost 45,5 x 69,5 x 14 cm.

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Pinato pritrdite lahko doma na strop ali zunaj na krošnje drevesa. Višina obešene pinate naj bo tolikšna, da jo bo vaš slavljenec dosegel z tolkalom (kupi se ga posebaj). Slavljenec udarja po pinati toliko časa, da iz nje pade skriti zaklad. Za bolj zabavno izvedbo, si pritrdi še privezo za oči. Praznični pinati dodajte še druge Space party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Space vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice, itd... Po končanem rojstnem dnevu pinato enostavno zavržete, saj so iz papirja in je razgradljiv. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Pinata Raketa, 45.5 x 69.5 x 14cm, Party izdelek

Navodilo:

  1. Najprej napolnite pinato z majhnimi igračkami, sladkarijami.
  2. Pinato obesite nekam, kjer je okoli dovolj manevrskega prostora, trakci morajo biti vidni vsem.
  3. Pod pinato postavite otroka z zavezanimi očmi in ga trikrat zavrtite.
  4. Ko ste ga zavrteli, ga ustavite. Ostali igralci naj nato glasno štejejo do 10, v tem času mora otrok potegniti pravilno vrvico. Samo ena vrvica odpre pinato. Če mu ne uspe do takrat ko ostali štejejo do 10, je na vrsti drugi.
  5. Ko igralec potegne pravilno vrvico, se iz pinate vsujejo sladkarije, igračke. Potrudite se, da jih poberete čim več .

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Drugi dodatki