Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Otroški rojstni dan - Deklice

Miraculous maske

Miraculous 9902883 3141
Šifra SKU: 9902883
Miraculous maske
InStock
Na zalogi
7,50 €
-0%
7,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Miraculous maske so idealne za dopolnitev k vsaki rojstnodnevni zabavi ali celo za pusta. Popestrite zabavo svojega otroka s čudovito masko super junakinj. V setu je 8x Miraculous mask. Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme Miraculous.
Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Enostavno jih namestite na obraz z elastiko in se prelevite v junaka. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički in kozarčki iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Miraculous. Prazničnim krožnikom dodajte še druge Miraculous party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v različni barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, maske glavnih akterjev, itd... Ob zaključku zabave maske enostavno obdržite, saj so iz papirja in se z njimi lahko igrate še naslednje dni, ko je zabava že zdavnaj končana. Maske lahko reciklirate,  poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.
 
Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.
 

Miraculous maske, 8 x mask

Maske vam dajo piko na tvoji rojstnodnevni zabavi. Primeren je za vse otroke različne starostne skupine. Njegova uporaba je enostavna.

  • 100 % papir.

Najboljša zabava je z MOJO ZABAVO!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice
Dodatki za zabavo Klobučki, krone in piščalke