Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Namizni prti

Gasilec Samo prt

Gasilec Samo 9902178 1302
Šifra SKU: 9902178
Gasilec Samo prt
InStock
Na zalogi
6,90 €
-0%
6,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Gasilec Samo prt ni le estetski, temveč ta prt nudi popolno zaščito pred nepredvidenimi spodrslajčki naših malčkov (prevrnjeni kozarčki, koščki torte, ki zgrešijo krožnik,...). Slavnostna miza piko na i dobi s pravim prtom in tako je tudi v primeru otroške rojstnodnevne zabave Gasilec Samo.

Podrobnosti izdelka

Praznuj z junaki risanega filma Gasilec Samom in gasilskimi kolegi Penny, Elvisom, Steelom in novima članoma Arnoldom in Ellie. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki  in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Gasilec Samo. Prazničnemu prtu dodajte še druge Gasilec Samo party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Gasilec Samo vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice  itd... Po končanem rojstnem dnevu ga enostavno zavržete, saj je iz pvc-ja in je razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Lahko pa ga enostavno pobrišete in ga priložnostno uporabite na naslednji zabavi. Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Gasilec Samo prt, 120 x 180 cm, 1x prt, Party izdelek

  • Prt je za večkratno uporabo.
  • Prt z glavnimi junaki teme Gasilec Samo.
  • Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z junaki risanke Gasilca Samota in gasilskimi kolegi Penny, Elvisom, Steelom in novima članoma Arnoldom in Ellie!

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Vse za zabavo Prti