You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Namizni prti

On the Road prt

Policija 194099003254 9906582 3680
SKU Code: 9906582
On the Road prt
InStock
In stock
€7.99
-0%
€7.99

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 5.

Vsebina:

  • 1x On the Road prt.
  • Velikost je 180 x 120 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme Policija.

Opis izdelka:

On the Road prt bo dal piko na i vaši zabavi. Razlog, zakaj se odločiti zanj ni le estetski, temveč ta prt nudi popolno zaščito pred nepredvidenimi spodrslajčki naših malčkov (prevrnjeni kozarčki, koščki torte, ki zgrešijo krožnik,...).

Podrobnosti izdelka

Vsebina:

  • 1x On the Road prt.
  • Velikost je 180 x 120 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme Policija.

Opis izdelka:

On the Road prt bo dal piko na i vaši zabavi. Razlog, zakaj se odločiti zanj ni le estetski, temveč ta prt nudi popolno zaščito pred nepredvidenimi spodrslajčki naših malčkov (prevrnjeni kozarčki, koščki torte, ki zgrešijo krožnik,...). Praznuj z junaki, ki suvereno ščitijo javni red in mir. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami.

Prazničnemu prtu dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program On the Road vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, rojstnodnevne svečke, slamice itd...Po končanem rojstnem dnevu ga enostavno zavržete, saj je iz pvc-ja in je razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Lahko pa ga enostavno pobrišete in ga priložnostno uporabite na naslednji zabavi.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

On the Road prt, 120 x 180 cm, PVC prt, Party izdelek

  • Prt je za večkratno uporabo.

  • Prt z junaki teme promet.

  • Kombiniraj s preostalimi party izdelki teme.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Vse za zabavo Prti