You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Krožniki

Horses krožniki

Kmetija 9909874-66 4458
SKU Code: 9909874-66
Horses krožniki
InStock
In stock
€3.60
-0%
€3.60

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Horses krožniki so idealni za praznovanja na tvoji rojstnodnevni zabavi. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitimi krožniki teme Charming Horses

  • 8x Horses krožniki.
  • Velikost krožnika je 23 cm.
  • Izdelek je iz papirja.
  • Maksimalen učinek zabave dosežete ob kombinaciji s preostalimi party izdelki.

Podrobnosti izdelka

Krožnike enostavno postavite na mizo prekrito s prtom iste barve ali teme. Otrokom ne bo odveč jesti nad krožnikom, saj ob pogledu nad slastno torto, polni krožnik ne bo več težava. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Charming Horses. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Konji, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami.

Prazničnim krožnikom dodajte še druge Charming Horses party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Horses vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, vabila, baloni airwalker, itd... Po končanem rojstnem dnevu krožnike enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Horses krožniki, 23 cm, 8 krožnikov, Party izdelek

  • Krožniki so za enkratno uporabo.
  • Krožniki z glavnimi junaki teme Charming Horses.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki Charming Horses.

Praznuj z junaki priljubljenih konjev !

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice
Vse za zabavo Krožniki