You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Party paketi

Beautiful Horses Mali paket

Paket za 8 otrok
Paket za 8 otrok Charming Horses 9909875-1 6079
SKU Code: 9909875-1
Beautiful Horses Mali paket
InStock
In stock
€29.60
-10%
€26.64

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1.

Beautiful Horses Mali paket za 8 otrok je ravnopravšnji za tvoje rojstnodnevno slavje. Paket vsebuje 8x kozarčkov, 8x krožnikov, 20x prtičkov, 1x namizni prt, 6x balonov, 14 g konfetov.

Top zabav je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s čudovitimi izdelki teme Konji. Party program Beautiful Horses vsebuje kozarčke, prtičke, krožnike, prt, napise - bannerje, konfete, balone, itd... Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Konji ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Po končanem rojstnem dnevu lahko izdelke enostavno zavržete, saj so iz plastike oz. papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz izdelkov ponovno naredi nov razgradljiv produkt. 

Ne pozabite tudi na Ladybug balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.


Beautiful Horses Mali paket, 8x kozarčke, 8x krožnike, 20x prtičkov, 1x prt, 8x vabila

  • Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z Pikapolono in junaki risanke.

Naj bo vaša zabava najboljša!

 

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice
Vse za zabavo Party paketi