You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Party paketi

Miraculous Mali paket

8 otrok
8 otrok Miraculous 99028-1
SKU Code: 99028-1
Miraculous Mali paket
InStock
In stock
€29.90
-10%
€26.91

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Miraculous Mali paket za 8 otrok je idealen za tvoje rojstnodnevno slavje. Paket vsebuje 8x kozarčkov, 8x krožnikov, 20x prtičkov, 1x namizni prt, 6x balonov, 8x vabila

Top zabav je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s čudovitimi izdelki teme Miraculous. Party program Miraculous vsebuje kozarčke, prtičke, krožnike, prt, napise - bannerje, vabila, maske, balone, itd... Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Miraculous ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Po končanem rojstnem dnevu lahko izdelke enostavno zavržete, saj so iz plastike oz. papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz izdelkov ponovno naredi nov razgradljiv produkt. 

Ne pozabite tudi na Ladybug balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Miraculous Mali paket, 8x kozarčke, 8x krožnike, 20x prtičkov, 1x prt, 8x vabila

  • Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z Pikapolono in junaki risanke.

Naj bo vaša zabava najboljša!

 

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice