You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Dodatki za zabavo

Horses viseča dekoracija

Charming Horses 0194099037952 9909884
SKU Code: 9909884
Horses viseča dekoracija
InStock
In stock
€5.90
-0%
€5.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Horses viseča dekoracija je idealna za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Enostavno jo namestite pred vhod v prostor ali pa nad slavnostno mizo. V paketu prejmete 6 kom trakov, s podobami prekrasnih konj.

Podrobnosti izdelka

Horses viseča dekoracija je idealna za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Enostavno jo namestite pred vhod v prostor ali pa nad slavnostno mizo. V paketu prejmete 6 kom trakov, s podobami prekrasnih konj. Poleg viseče dekoracije predlagamo še napise oziroma bannerje, ter balone teme Konji. Prostor bo z vsemi dekoracijami POPOLN. Na zabavi pa ne smete ostati brez slastne torte Konj. Na mizi, kjer bo torta, pa ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Horses.

Prazničnim dekoracijam dodajte še druge Horses party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, svečke, vabila, baloni, itd... Po končanem rojstnem dnevu dekoracije snemete in jih namestite v dekliško sobo, kjer bo dekoracija lahko še dolgo krasila sobo in spomine.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Horses viseča dekoracija, 61 cm, Party izdelek

  • Dekoracija z junaki teme.
  • Kombiniraj s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z čudovitimi Konji.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice
Dodatki za zabavo Dekoracija, napisi in bannerji