You are 0.0 away from free shipping

Home page - Pust - Pustni kostumi - Malčki

Mala Mucka

Domače živali
Mala Mucka 6-12 month 997542 31722
Mala Mucka
InStock
6-12 month
In stock
€47.49
-5%
€45.12

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Mala Mucka 6-12 mes pustni kostum je idealna preobleka, v katero se bo prelevil vaš otročiček. Pustna preobleka je udobna mehka in topla, ter enostavna za oblačenje.

  • Enostavno oblačenje in slačenje.
  • Pranje v mlačni vodi.
  • Velikost preveri v tabeli.

Podrobnosti izdelka

V kompletu prejmete plišast enodelni črno-belo roza pajacek z velikimi roza ušeski. Na desnem ušesku ima roza pentljico. Poleg kostuma prejmete tudi miško ropotuljico na zapestnici. Je eden najbolj priljubljenih pustnih preoblek. Priljubljen je tako pri otrocih kot pri odraslih. Izdelan je iz belo-črno in pink pliša. Zaradi polne oblike in simpatičnih detajlov je zares nekaj posebnega. Tudi kapa je topla in udobna ter v stilu Zajčka. Uporablja se lahko tako za pustovanje na prostem, kot tudi na notranjih pustnih prireditvah. Uporaben je tudi za vsakodnevno običajno igro s prijatelji. Preobleka je enostavna tudi za vzdrževanje.

Mala Mucka 12-18 mes, set, pajac s kapuco

Enostaven je za uporabo, saj spodnji del vsebuje elastiko okoli pasu, ki omogoča hitro in enostavno oblačenje ter slačenje. Primeren je za otroke starostne skupine od 12 do 18 mesecev. Za čiščenje obleke je priporočeno zgolj ročno pranje, saj je iz 100 % poliestra.

  • Ročno pranje v mlačni vodi.
  • 100 % poliester.

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
slika No
Velikost kostuma 6-12 month