You are 0.0 away from free shipping

Home page - Baloni - Helij in dodatki - Trak za balone

Palčke za balone-papirnate

Papirnate palčke
Papirnate palčke 0194099058742 9911929 3875
SKU Code: 9911929
Palčke za balone-papirnate
InStock
In stock
€2.20
-0%
€2.20

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Palčke za balone-papirnate so artikel, ki spremlja balone na vsaki zabavi, festivalu ali promociji. Palčke so namenjene za lažje nošenje balonov. 

Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Balon se napihne na potrebno velikost, zaveže ter vstavi na nastavek - šalčko palčke. Baloni s palčko je lažje in kontrolirano prenašanje.

Popestrite svoje praznovanje z raznovrstnimi baloni. Velikosti balonov, katere ponujamo so različne, v večina primerov pa do 12" oziroma 30 cm. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice in druge dogodke, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij in Hi float tekočina poskrbita, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še dva tedna po polnitvi. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balon pritrjen na palčko pa je seveda lažje za nošenje kot samo balon.

Za balone velikosti 25 cm, 27,5 cm in 30 cm.

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Helij in dodatki Trak za balone
Dodatki za zabavo Baloni