You are 0.0 away from free shipping

Home page - Baloni - Helij in dodatki

Tlačilka za balone

Amscan 4009775944911 9449 926
SKU Code: 9449
Tlačilka za balone
InStock
In stock
€7.40
-0%
€7.40

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Tlačilka za balone je nujno potrebna za hitro in elegantno napihovanje lateks balonov. Napihuje se v obe strani, zato je napihovanje hitrejše. Uporabljajo jo profesionalci, saj je rokovanje z njo enostavno.
 

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Pumpica za balone je primerna za večje zabave kot je rojstnodnevne zabave, promocije in drugih prireditvah, kjer je potrebno napihniti večje število balonov.

Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo.

Iz navadnega prostora, baloni pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali.

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Helij in dodatki Drugi dodatki
Dodatki za zabavo Drugi dodatki