You are 0.0 away from free shipping

Home page - Baloni - Baloni iz lateksa

Pirati baloni

Pirati 0013051742003 9902174 4665
SKU Code: 9902174
Pirati baloni
InStock
In stock
€5.90
-0%
€5.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pirati baloni so nujno potrebni za popestritev praznovanja na temo Piratov. Baloni so okrogle oblike v velikosti 27,5 cm in poslikani z gusarskimi junaki.

  • 6x Pirati baloni.
  • Baloni z potiskom teme gusarjev.
  • Barve so zelen in moder.
  • Kombiniraj z ostalimi party izdelki teme Pirati.
  • Primeren za rojstnodnevne zabave ali kot darilo.

Podrobnosti izdelka

Za lažje nošenje in igranje je priporočeno, da se balon nosi pritrjen na trak oz. palico. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. 

Helij poskrbi, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še tri tedna po polnitvi. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. 

Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki na temo gusarji oz. pirati in naredite vtis na vaše goste. V paketu je 6 balonov, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Ob končani zabavi lahko tudi zavrzite in jih reciklirajte kot plastiko.

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Baloni
Baloni iz lateksa Baloni za rojstne dneve