You are 0.0 away from free shipping

Home page - Baloni - Baloni iz lateksa

Baloni pastel Beli

Bela zabava
Baloni pastel Beli - 10 balonov SB5P-008 21034
Baloni pastel Beli - 100 balonov SB5P-008-1 21035
Baloni pastel Beli
InStock
In stock
€1.60
-0%
€1.60

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni pastel Beli naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Velikost balonov je 13 cm. Lateks balone, te velikosti lahko polnite samo z zrakom.

Podrobnosti izdelka

Primerni so za najrazličnejše priložnosti- otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 belih balonov ali 100 kom, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. 

Balone polnite samo z zrakom, saj so baloni premajhni za možnost lebdenja. Za lažje polnjenje 13 cm oz. 5" balonov, vam priporočamo tlačilko, saj tako lažje in hitreje napolnete balone. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni pastel Beli, 13 cm, bele barve.

Lastnosti

Tip barve Pastel
Velikost balona 13 cm
Baloni iz lateksa Baloni za rojstne dneve, Barvni baloni
Barva Bela
Dodatki za zabavo Baloni
Material Lateks