You are 0.0 away from free shipping

Home page - Baloni - Baloni iz folije

Gasilec Samo Friends balon

Gasilec Samo 0026635448819 4488075 4029
SKU Code: 4488075
Gasilec Samo Friends balon
InStock
In stock
€6.90
-0%
€6.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Gasilec Samo folija balon je čudovita popestritev praznovanja na temo Gasilec Samo. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij poskrbi, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še tri tedna po polnitvi.

  • Gasilec Samo Friends balon.
  • Velikost balona je 45 cm.
  • Balon z potiskom junakov.

Podrobnosti izdelka

Gasilec Samo folija balon je čudovita popestritev praznovanja na temo Gasilec Samo. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij poskrbi, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še tri tedna po polnitvi. Balon je okrogle oblike, poslikan z junakom Gasilec Samo in prijatelji. Balon je zelo kakovostni, v premeru 45 cm. Za lažje nošenje in igranje je priporočeno, da se balon nosi pritrjen na trak. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo.

Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali.

Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V paketu je en balon, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek.

Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavrzite in jih reciklirajte kot plastiko.

Gasilec Samo Friends balon, Samo z prijatelji, 45 cm

  • Vsebina 1 kom.
  • Balon je nenapihnjen.
  • Folija balon se lahko polni z helijem ali zrakom.
  • Primeren za rojstnodnevne zabave ali kot darilo.

Naj bo vaša zabava najboljša !

Lastnosti

Baloni iz folije Baloni za rojstne dneve
Dodatki za zabavo Baloni
Otroški rojstni dan Dečki
Velikost balona 45 cm