Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Baloni - Baloni iz lateksa in folije

Bel golob balon

Folija balon
Folija balon Zakramenti 5902230791626 FB18-008 3692
Šifra SKU: FB18-008
Bel golob balon
InStock
Na zalogi
6,20 €
-0%
6,20 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Svoje praznovanje lahko popestrite z prekrasnim balonom belega goloba. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient. Primeren dodatek k dekoraciji na temo zakramentov (birma,krst, obhajilo).

  • 1x Bel golob balon.
  • Velikost balona je 77 x 66 cm.
  • Folija Balon napolnete z zrakom ali helijem.

Podrobnosti izdelka

Svoje praznovanje popestrite z prekrasnim balonom belega goloba. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient. Primeren dodatek k dekoraciji na temo zakramentov. Z vključitvijo balonov v dekoracijo, zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo.

Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V paketu prejmete en folija balon v podobi Belega goloba in je ravno pravšen za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Folija alon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Ob končani zabavi lahko tudi zavrzite in jih reciklirajte kot plastiko.

Bel golob balon, 77 x 66 cm, Party izdelek

  • Vsebina 1x folia balon Bel golob.
  • Primerni za krasno dekoracijo na vaši zabavi.

Poskrbite, da bo ta izdelek izven dosega otrok mlajših od 8 let, saj lahko predstavljajo nevarnost zadušitve.

Lastnosti

Dodatki za zabavo Baloni
Baloni iz folije Baloni za poroko, Baloni za posebne priložnosti