Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Baloni - Baloni iz lateksa

Baloni bouquet Gold

BB-ZLM7
Šifra SKU: BB-ZLM7
Baloni bouquet Gold
InStock
Na zalogi
5,90 €
-0%
5,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni bouquet Gold so prekrasni dekorativni komplet. Popestrite vaš dogodek z tem balonskim šopkom V kompletu prejmete 7 balonov v velikosti 30 cm.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Baloni so izredno kakovostni, imajo lep krom sijaj v velikosti 30 cm. Baloni nam naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. 

Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu je 10 lateks balonov s potiskom , kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okrasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij in Hi float tekočina poskrbita, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še dva tedna po polnitvi. Lahko pa jih napihnete z zrakom, v pomoč naj vam bo tlačilka. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, zato vam lahko krasi prostor še tedne. Balone ob končani zabavi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni bouquet Gold, 30 cm, 7 kom

  • Vsebina 7 kom.
  • Ponite z helijem ali zrakom.
  • Napolnijo se do velikosti 30 cm.
Najboljša zabava je z Mojo zabavo.

Lastnosti

Dodatki za zabavo Baloni
Baloni iz lateksa Baloni za posebne priložnosti