Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Baloni - Baloni iz lateksa

Baloni Baby blue

13 cm
13 cm Modra zabava
Baloni Baby blue - 10 balonov SB5P-011 2757
Baloni Baby blue - 100 balonov SB5P-011-1 2797
Baloni Baby blue
InStock
Na zalogi
1,50 €
-0%
1,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni Baby blue naredijo vašo zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Izberite 10 ali 100 balonov v velikosti 13 cm. Lateks balone lahko polnite samo z zrakom.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Primerni so za najrazličnejše priložnosti- otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 royal modrih balonov ali 100 kom, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone polnite samo z zrakom, saj so baloni premajhni za možnost lebdenja. Za lažje polnjenje 13 cm oz. 5" balonov, vam priporočamo tlačilko, saj tako lažje in hitreje napolnete balone. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni Baby blue, 13 cm, svetlo modre barve.

  • Napolnijo se do velikosti 13 cm.
  • Polnite samo z zrakom.
Opozorilo! Otroci pod 8 let starosti lahko pogoltnejo ali se zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom, zato naj se zagotovi nadzor odrasle osebe. Shranite nenapihnjene balone stran od otrok. Odstranite počene balone takoj, Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroča alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Lateks baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Shranite ta navodila za nadaljno uporabo.

Lastnosti

Tip barve Pastel
Barva Modra
Material Lateks
Velikost balona 13 cm
Baloni iz lateksa Barvni baloni
Dodatki za zabavo Baloni
Obletnice Rojstvo otroka
Otroški rojstni dan Dečki