Še 0.0 do brezplačne dostave.

Prva stran - Baloni - Baloni iz lateksa - Baloni po barvi

Baloni metalik Gold

Zlata zabava
Baloni metalik Gold - 10 balonov 5901157486578 SB5M-019
Baloni metalik Gold - 100 balonov SB5M-019-1
Baloni metalik Gold
InStock
100 balonov
10 balonov
Na zalogi
1,60 €
-0%
1,60 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni metalik Gold naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Velikost balonov je 13 cm. Polnitev samo z zrakom.

Vse za Top zabavo na Moji zabavi!

Podrobnosti izdelka

Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. 

V enem setu balonov je 10 balonov, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone polnite samo z zrakom, saj so baloni premajhni za možnost lebdenja. Za lažje polnjenje 13 cm oz. 5" balonov, vam priporočamo tlačilko, saj tako lažje in hitreje napolnete balone. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko. 

Lastnosti

Velikost balona 13 cm
Tip barve Metalik
Baloni iz lateksa Baloni za rojstne dneve, Barvni baloni, Baloni za poroko
Barva Zlata
Dodatki za zabavo Baloni